A márka

A DELACIER egy extravagáns ékszer- és kiegészítő márka, melynek védjegye az acél és a cérnakép technika fúziójából született. A márka filozófiája legjobban a kísérletezésben, újításban és meghökkentésben csúcsosodik ki, mindezt nyers mégis minimalista elemekkel tarkítva. A kollekciókban az időtlen értékállóság a kifinomult eleganciával találkozik. Az ékszerek mellett az extrém látványdarabok is szerves részeit képezik a kollekcióknak, amelyek a márka karakteres futurista vonalát erősítik.

A DELACIER termékek nem kor, hanem stílusfüggőek! Ez azt jelenti, hogy a DELACIER nő kiforrott karakterrel, egyedi ízlésvilággal rendelkezik, magabiztos és céltudatos életérzést tükrözve. Ezekhez a tulajdonságokhoz kitűnően választja ki magának a legmegfelelőbb DELACIER ékszert. Legyen az egy erőteljes nyakpánt, vagy egy finomabb vonalvezetésű fülbevaló. 


A tervező

Domokos Dóra, a DELACIER márka megálmodója és tervezője a francia gyökerekkel rendelkező Modart Művészeti és Divatiskolában végzett 2013-ban divattervezőként. Diplomamunkájában a női ruházat és a kiegészítők összeolvadásának lehetőségeit boncolgatta, ahol az általa megalkotott cérnakép-technika is megjelent a ruhákba épülő fémlemezeken. Dóra a diplomakollekciója bemutatása után úgy döntött, hogy az újonnan kikísérletezett módszert acélékszerek felületén fejleszti tovább, így megszületett a DELACIER márka.